edilon)(sedra

Vormgeving en UX design

We hebben de huisstijl op een iets andere manier toegepast. In vorm hebben we gebruik gemaakt van de kenmerkende haakjes uit het logo en in kleur van het bestaande oranje en blauw. Voor wat meer speelruimte en contrast hebben we het blauw in verschillende transparanties toegepast. Aangevuld met nieuwe iconen voor de oplossingen hebben we een herkenbare en frisse upgrade in de stijl neergezet.

Structuur en inhoud

Er is veel aandacht besteed aan de structuur van de site en op welk niveau een bezoeker op de site land. Met landingpages voor oplossingen, systemen en projecten.

De belangrijkste pagina’s hebben we onderdeel gemaakt van het hoofmenu. Pagina’s die we minder aandacht willen geven staan in het submenu.

Bye-bye nieuwsbericht 👋🏼, hello LinkedIn feed!

Een makkelijke manier om actueel te blijven op een site. Zonder dubbel werk en inloggen op een CMS. Een LinkedIn feed. De laatste 3 posts worden automatisch doorgezet op de homepage.

Samenwerking die liep als een trein 😉

edilon)(sedra heeft zelf veel tijd en aandacht aan de ontwikkeling besteed. Gedurende het project zelf en op het eind door het uitgebreid testen van de site. En ook voor de content zijn ze niet over één nacht ijs gegaan. En dat zie je!

De betrokkenheid bij een project, welk project dan ook, is essentieel. Het maakt de productie simpelweg beter. Dus bij deze nogmaals: dank edilon)(sedra voor een top samenwerking!