QLS

Innovatie

De digitale uitstraling van QLS bleef achter bij de groei van het bedrijf. Daarom werden wij gevraagd om een nieuwe website te ontwikkelen. Deze moest het innovatieve karakter van het bedrijf goed naar voren brengen, maar tegelijkertijd ook de familiaire cultuur laten zien. 

“Naast dat de website nu veel beter bij onze organisatie past en mee kan richting de toekomst, zijn het aantal aanvragen van leads via de website verdubbeld.”

Marvin Pelupessy / QLS
qls-logo-transformatie

Visuele identiteit

Hoewel we de opdracht kregen om (alleen) een nieuwe website te ontwikkelen, waren er ook nog wat wensen in de doorontwikkeling van de visuele identiteit. Er was een herkenbaar logo, maar de huisstijl was (nog) niet gedefinieerd. We hebben het logo een kleine update gegeven om deze wat moderner te laten ogen. Tevens hebben we het kleurenpalet verfrist en een passende beeld- en vormentaal gecreëerd die we hebben ingezet voor het webdesign.

Gebruik van video’s en micro-animaties

Om de website dynamisch te laten aanvoelen hebben we video’s en micro-animaties ingezet. Dit weerspiegelt het innovatieve gevoel dat je ook ervaart als je door het bedrijf heen loopt, waar veel gebruik wordt gemaakt van robotisering.

qls-website-visual
qls-website-visual
qls-website-visual
qls-klanten-visual

Modulair opgezet

De website is modulair opgezet zodat de marketeers van QLS veel flexibiliteit hebben om de website in te delen zoals zij dat willen.