Stedelijk Museum Alkmaar

Een museum voor liefhebbers

Stedelijk Museum Alkmaar is hét geheugen van de stad Alkmaar en vertrekpunt voor ieder die de geschiedenis en de kunst van Alkmaar en omgeving wil beleven en ontdekken. Precies die elementen – beleven en ontdekken – laten wij terugkomen in alle middelen van het museum.

Wij werken al 6 jaar lang met heel veel plezier samen. Waar het team van RAADHUIS in uitblinkt is de betrouwbaarheid, creativiteit, bereikbaarheid en hulpvaardigheid. Ze staan gewoon altijd voor je klaar!

Eva Groentjes / Stedelijk Museum Alkmaar

Website

Inmiddels zijn we heel wat websites verder voor het Stedelijk Museum Alkmaar. In 2016 ontwikkelden we een compleet nieuwe website in MODx die nog steeds de basis vormt. Maar in 2019 werd deze in een nieuw jasje gestoken door de komst van een nieuw ontwikkelde huisstijl door Mind Design. Daarnaast is er tijdens de coronaperiode een reserveringswebsite ontwikkeld in een aparte WordPress-installatie zodat bezoekers zich eenvoudig konden registreren voor een tijdvak.

Op de website word je verrast door de schoonheid van mooi beeld en kun je van alles opsteken als het gaat om historie en kunst. Kortom, een website om ingelijst te worden. Het webdesign voor de huidige website is tot stand gekomen in samenwerking met Mind Design. Belangrijk uitgangspunt was om deze in lijn te brengen met alle andere communicatiemiddelen van het museum. Op deze manier voelt het merk overal hetzelfde, of je je nu online aan het oriënteren bent of in het museum zelf rondloopt.