Categorie: Advies

Diana de Geus

Al best lang (sinds 2008) is Diana onderdeel van het Raadhuis team. ‘Iedere dag zit m’n mailbox weer vol met leuke projecten,’ zegt Diana. Diana houdt van de hectiek, druk op de ketel. Dan is ze op haar best. 

Tof om schakel te zijn tussen klanten en onze vormgevers of ontwikkelaars. Het mooie is ook dat we bij Raadhuis een heel gevarieerd pakket aan klanten en producten hebben. Nooit saai! En verder? Zorgen voor gezelligheid, geldt trouwens ook voor thuis!

Tom Rooker

Nee, dit is niet de zoon van Gerjon. Onze Tom is een grote, sterke vent met een klein hartje. Niet bang om de telefoon te pakken, ook al roept ‘ie vaak “mij niet bellen!”. Stiekem wil hij dat wel. 

Als projectmanager zorgt hij voor duidelijkheid en structuur. Tom regelt het. Streng, doch rechtvaardig naar het team en onze opdrachtgevers. Alles geven, maar wel samen.

Verder kun je aan Tom goed zien dat sporten voor hem belangrijk is, net als zijn worteltjes bij de lunch. Hij houdt van eten en daar houdt zijn vriendin dan weer van.

Danny de Boer

Danny werkt sinds 2016 bij Raadhuis en is adviseur op het gebied van digitale middelen en marketing. Daarnaast stuurt hij het productieteam aan en zorgt hij ervoor dat de projecten soepel door het bedrijf heengaan. Sinds 2022 is hij ook partner. 

Naast het werk an sich vormt de gezelligheid bij Raadhuis een evenredig groot deel van het plezier dat hij uit werken bij Raadhuis haalt. En of het door de wekelijkse snackdag komt, de uitjes of het voetballen in de pauze: Danny begint en eindigt zijn werkdag met zijn grote glimlach. 

Ook buiten Raadhuis heeft Danny een leuk leven; hij kookt dan voor zijn vrouw, vrienden of familie en is gek op sport. Met zijn vrouw probeert hij zoveel mogelijk van de wereld te zien. Als hij niet aan het snowboarden is.

Bart van Koppen

Deze Bart is onze 1e Bart (van de drie) en dus heeft dus ook als enige Bart bart@raadhuis.com mogen claimen. Hij begon in 2007 bij Raadhuis en is sinds 2015 ook een van de partners.

Ondanks zijn marketingachtergrond gelooft hij, gekkie, eigenlijk niet in reclame. Wel in eerlijke, simpele, duidelijke, maar vooral creatieve communicatie. Dat past dan ook heel erg bij Raadhuis.

Bart kan oprecht trots zijn op de creativiteit van de raadsleden. Al het werk dat de deur uitgaat getuigt van creativiteit en esthetiek. Alhoewel dit nooit het doel is. Net zoals de middelen die er bedacht en gemaakt worden altijd ‘slechts’ middelen zijn.

Het doel is groter; met het werk dat hier gemaakt wordt helpen wij onze relaties hun doelstellingen te realiseren. En daar maakt Bart graag reclame voor.