Categorie: Advies

Diana de Geus

Al best lang (sinds 2008) is Diana onderdeel van het Raadhuis team. ‘Iedere dag zit m’n mailbox weer vol met leuke projecten,’ zegt Diana. Diana houdt van de hectiek, druk op de ketel. Dan is ze op haar best. 

Tof om schakel te zijn tussen klanten en onze vormgevers of ontwikkelaars. Het mooie is ook dat we bij Raadhuis een heel gevarieerd pakket aan klanten en producten hebben. Nooit saai! En verder? Zorgen voor gezelligheid, geldt trouwens ook voor thuis!

Tom Rooker

Nee, dit is niet de zoon van Gerjon. Onze Tom is een grote, sterke vent met een klein hartje. Niet bang om de telefoon te pakken, ook al roept ‘ie vaak “mij niet bellen!”. Stiekem wil hij dat wel. 

Als projectmanager zorgt hij voor duidelijkheid en structuur. Tom regelt het. Streng, doch rechtvaardig naar het team en onze opdrachtgevers. Alles geven, maar wel samen.

Verder kun je aan Tom goed zien dat sporten voor hem belangrijk is, net als zijn worteltjes bij de lunch. Hij houdt van eten en daar houdt zijn vriendin dan weer van.

Danny de Boer

Danny werkt sinds 2016 bij Raadhuis en is adviseur op het gebied van digitale middelen en marketing. Daarnaast stuurt hij het productieteam aan en zorgt hij ervoor dat de projecten soepel door het bedrijf heengaan. Sinds 2022 is hij ook partner. 

Naast het werk an sich vormt de gezelligheid bij Raadhuis een evenredig groot deel van het plezier dat hij uit werken bij Raadhuis haalt. En of het door de wekelijkse snackdag komt, de uitjes of het voetballen in de pauze: Danny begint en eindigt zijn werkdag met zijn grote glimlach. 

Ook buiten Raadhuis heeft Danny een leuk leven; hij kookt dan voor zijn vrouw, vrienden of familie en is gek op sport. Met zijn vrouw probeert hij zoveel mogelijk van de wereld te zien. Als hij niet aan het snowboarden is.