Categorie: Creatie

Floor van Paassen

Sinds 2023 bij Raadhuis, maar door de wol geverfd in de praktijk als vormgever. Floor is veelzijdig, doortastend en heeft een neus voor de finesses en een scherp oog voor detail. Lang verhaal kort; Floor maakt hele mooie dingen.

Geboren en getogen in Wervershoof. Samen met haar gezin is ze er niet weg te slaan. Opgegroeid in een familie van aanpakkers en dat merken we bij Floor ook. Echte Noord-Hollandse positieve nuchterheid.

Daarnaast is ze iets te fanatiek op de tennisbaan en raakt ze niet uitgepraat over de kermissen van West-Friesland. Maar dat vinden wij niet erg, zo zijn er meer bij Raadhuis.

Wij zijn blij met Floor.

Dudok van Diepen

Deze creatieve vogel denkt graag met je mee en heeft al wat conceptuele meters gemaakt in zijn werkend leven. Hij geniet van het creatieve proces waar ruimte moet zijn voor woordgrappen, slechte idee├źn en off-topic opmerkingen.

Wanneer hij het gras maait van zijn tuin in ’t Veld komt de inspiratie voor een goed concept meestal vanzelf. En anders gaat ‘ie een rondje motor rijden. Gegarandeerd succes, wel lastig aantekeningen maken.

Cylia Brinksma

Ooit begonnen als stagiaire in corona-tijden. Weet je nog? Lege kantoren, uitverkochte joggingbroeken en 16 videocalls voor de lunch. Deze vrolijke jongedame liet zich er niet door uit het veld slaan. Toen ze solliciteerde als junior designer hoefden we niet lang na te denken.

Leert graag en is niet bang om iets nieuws te doen. Gek op haar werk, maar ze geniet vooral van alles dat we maken en doen als team. En daar genieten wij dan weer van.

Joyce Wenning

Vanaf mei 2014 is haar jarenlange wens in vervulling gegaan; ze werd Raadslid. Ze kwam binnen als creatief dtp’er en groeide al snel door naar Hoofd Studio. Veel ervaring opgedaan bij diverse bedrijven; van de modebranche tot aan de ‘reclame-wereld’, vandaar.

Van kleine klusjes tot grote klussen, mooie dingen maken, meewerken aan spannende projecten, maar ook het regelen ervan en de planning in de gaten houden. Deadlines halen en zorgen dat alles piekfijn onze studio verlaat. Klanten zijn blij met haar, Raadhuis is blij met haar.

Joyce is een bruisende toevoeging aan een toch al erg gezellig team. Ze doet veel dingen waar een mens erg blij van wordt waarbij lekker eten en onvergetelijke reizen een soort van basis vormen. En humor om te lachen natuurlijk, van oor tot oor als het even kan.

Bart Verbiest

Ambitieus en bevlogen, dat zijn de eerste dingen die je opvallen als je met Bart samenwerkt. Hij gaat altijd voor het hoogst haalbare, zowel voor klanten als voor Raadhuis zelf.

Bart ziet zichzelf graag als voorbijganger. Dat idee helpt hem om beslissingen te nemen die goed zijn voor het bedrijf en de mensen die er werken. Zo stelt hij zichzelf ook regelmatig de vraag: ‘wat wil ik Raadhuis meegeven?’

Hij zit veel met opdrachtgevers om tafel. Zijn ervaring ligt in concept en vormgeving, zijn toekomst ligt in merkstrategie en de coaching van het team