Categorie: Creatie

Dudok van Diepen

Deze creatieve vogel denkt graag met je mee en heeft al wat conceptuele meters gemaakt in zijn werkend leven. Hij geniet van het creatieve proces waar ruimte moet zijn voor woordgrappen, slechte ideeën en off-topic opmerkingen.

Wanneer hij het gras maait van zijn tuin in ’t Veld komt de inspiratie voor een goed concept meestal vanzelf. En anders gaat ‘ie een rondje motor rijden. Gegarandeerd succes, wel lastig aantekeningen maken.

Cylia Brinksma

Ooit begonnen als stagiaire in corona-tijden. Weet je nog? Lege kantoren, uitverkochte joggingbroeken en 16 videocalls voor de lunch. Deze vrolijke jongedame liet zich er niet door uit het veld slaan. Toen ze solliciteerde als junior designer hoefden we niet lang na te denken.

Leert graag en is niet bang om iets nieuws te doen. Gek op haar werk, maar ze geniet vooral van alles dat we maken en doen als team. En daar genieten wij dan weer van.

Linda Lensink-Smit

Sinds 2001 maakt ze als DTP-er deel uit van het enthousiaste Raadhuis team. Haar leukste baan, tot nu toe. Op één dag kan ze bezig zijn met de bedrukking van een paperclip, de opmaak van een advertentie of een beurswand van een paar meter breed. Linda doet het allemaal.

Een krappe deadline is een uitdaging om toch een mooi (typo)grafisch product af te leveren. Omvangrijke klussen zoals het Theater De Vest jaarprogramma, jaarverslagen of kranten maakt Linda met merkbaar veel plezier. Kom maar op met die grote projecten!

Linda is een echte kaaskop en trots op haar mooie Alkmaar. Zij woont al jaren in de binnenstad. Heerlijk vindt zij dat, alles in de buurt: de markt, de bioscoop, het theater, de bibliotheek en niet te vergeten de vele leuke winkels.

In haar vrije tijd kookt ze graag en leest veel, maar het liefst gaat ze naar het theater of het filmhuis voor een mooie voorstelling of film. Of lekker de natuur in om vogels te spotten. Even geen deadline, ook weleens lekker.

Joyce Wenning

Vanaf mei 2014 is haar jarenlange wens in vervulling gegaan; ze werd Raadslid. Ze kwam binnen als creatief dtp’er en groeide al snel door naar Hoofd Studio. Veel ervaring opgedaan bij diverse bedrijven; van de modebranche tot aan de ‘reclame-wereld’, vandaar.

Van kleine klusjes tot grote klussen, mooie dingen maken, meewerken aan spannende projecten, maar ook het regelen ervan en de planning in de gaten houden. Deadlines halen en zorgen dat alles piekfijn onze studio verlaat. Klanten zijn blij met haar, Raadhuis is blij met haar.

Joyce is een bruisende toevoeging aan een toch al erg gezellig team. Ze doet veel dingen waar een mens erg blij van wordt waarbij lekker eten en onvergetelijke reizen een soort van basis vormen. En humor om te lachen natuurlijk, van oor tot oor als het even kan.

Masha Ursem

Sinds begin 2020 bij Raadhuis, maar door de wol geverfd in de praktijk als ontwerper/ vormgever. Masha is veelzijdig, doortastend en heeft een neus voor de finesses en een scherp oog voor detail. Lang verhaal kort; Masha maakt hele mooie dingen.

Masha is geboren in Wognum maar woont in Amsterdam. Ze verlaat huis en haard graag voor een mooie reis. Mexico en Guatemala stonden al op haar planning maar een ingewikkeld gebroken voet deed het plan struikelen. Deze reizen houdt ze dus nog tegoed.

Masha loopt graag en veel hard, normaal gesproken, in het wild of bij loopevenementen maar ook hier zit haar voet dwars. Wandelen kan wel weer dus doet ze dat zoveel mogelijk en het liefst heeel vroeg in de ochtend. Zonsopgang zien in Amsterdam, kan het mooier? Jawel; ze bakt en kookt ook heel graag, iets wat we bij Raadhuis allemaal heel fijn vinden. Wat ze niet deelt eet ze zelf op, zeker als er chocola in zit. En is ze niet thuis aan het levensgenieten, filmpje, wijntje, gin-tonic erbij, dan doet ze dat wel ergens anders, met vriendinnen of familie, op festivals of concerten of gewoon in het park.

Wij zijn blij met Masha.

Bart Verbiest

Ambitieus en bevlogen, dat zijn de eerste dingen die je opvallen als je met Bart samenwerkt. Hij gaat altijd voor het hoogst haalbare, zowel voor klanten als voor Raadhuis zelf.

Bart ziet zichzelf graag als voorbijganger. Dat idee helpt hem om beslissingen te nemen die goed zijn voor het bedrijf en de mensen die er werken. Zo stelt hij zichzelf ook regelmatig de vraag: ‘wat wil ik Raadhuis meegeven?’

Hij zit veel met opdrachtgevers om tafel. Zijn ervaring ligt in concept en vormgeving, zijn toekomst ligt in merkstrategie en de coaching van het team