Categorie: Directie

Bart van Dorp

Bart van Dorp is de derde Bart bij Raadhuis en heet daarom Henk. Ooit begonnen als stagiair en is sindsdien niet meer gestopt met werken en praten. Tegenwoordig praat hij ook mee als partner.

Maakt zich bij Raadhuis druk over alle online zaken en dan met name de technische kant. De kant die je pas ziet als het niet meer werkt. Dus als het goed is zie je Henk bijna nooit.

We zoeken altijd weer de grens op van wat er mogelijk is, daar is Henk trots op. Trots, maar toch ook altijd kritisch: we willen onze klanten optimaal kunnen blijven helpen.

Henk woont in Anna Paulowna en is de trotse vader van zoon Jort en dochters Mette en Elke. En zeg je Henk, dan zeg je bbq’en, zijn andere grote passie waar hij eindeloos (maar dan echt) over kan praten. Begin er niet over.

Danny de Boer

Danny werkt sinds 2016 bij Raadhuis en is adviseur op het gebied van digitale middelen en marketing. Daarnaast stuurt hij het productieteam aan en zorgt hij ervoor dat de projecten soepel door het bedrijf heengaan. Sinds 2022 is hij ook partner. 

Naast het werk an sich vormt de gezelligheid bij Raadhuis een evenredig groot deel van het plezier dat hij uit werken bij Raadhuis haalt. En of het door de wekelijkse snackdag komt, de uitjes of het voetballen in de pauze: Danny begint en eindigt zijn werkdag met zijn grote glimlach. 

Ook buiten Raadhuis heeft Danny een leuk leven; hij kookt dan voor zijn vrouw, vrienden of familie en is gek op sport. Met zijn vrouw probeert hij zoveel mogelijk van de wereld te zien. Als hij niet aan het snowboarden is.

Bart Verbiest

Ambitieus en bevlogen, dat zijn de eerste dingen die je opvallen als je met Bart samenwerkt. Hij gaat altijd voor het hoogst haalbare, zowel voor klanten als voor Raadhuis zelf.

Bart ziet zichzelf graag als voorbijganger. Dat idee helpt hem om beslissingen te nemen die goed zijn voor het bedrijf en de mensen die er werken. Zo stelt hij zichzelf ook regelmatig de vraag: ‘wat wil ik Raadhuis meegeven?’

Hij zit veel met opdrachtgevers om tafel. Zijn ervaring ligt in concept en vormgeving, zijn toekomst ligt in merkstrategie en de coaching van het team

Bart van Koppen

Deze Bart is onze 1e Bart (van de drie) en dus heeft dus ook als enige Bart bart@raadhuis.com mogen claimen. Hij begon in 2007 bij Raadhuis en is sinds 2015 ook een van de partners.

Ondanks zijn marketingachtergrond gelooft hij, gekkie, eigenlijk niet in reclame. Wel in eerlijke, simpele, duidelijke, maar vooral creatieve communicatie. Dat past dan ook heel erg bij Raadhuis.

Bart kan oprecht trots zijn op de creativiteit van de raadsleden. Al het werk dat de deur uitgaat getuigt van creativiteit en esthetiek. Alhoewel dit nooit het doel is. Net zoals de middelen die er bedacht en gemaakt worden altijd ‘slechts’ middelen zijn.

Het doel is groter; met het werk dat hier gemaakt wordt helpen wij onze relaties hun doelstellingen te realiseren. En daar maakt Bart graag reclame voor.