Categorie: Online

Guus Lagerwaard

Dit is Guus, sinds 2021 aan de bak bij Raadhuis als frontend developer. Getogen in Haarlem, verkast naar Hillegom waar hij hard loopt, tafel tennist en vogels spot. Huh? Vogels spot? Jazeker, met verrekijker en fototoestel trekt hij vol goede moed de Waterleidingduinen in, om te ervaren waar anderen minder aandacht voor hebben.

Samen met Dennis werkt Guus aan toffe, visuele websites. De lat hoger leggen, elkaar uitdagen en steeds beter werk maken. Mooie vogel, onze Guus

Patrick Haring

Patrick werkt pas sinds 2021 bij Raadhuis, maar zo voelt het zeker niet. Hij hoorde vanaf dag 1 bij de ‘familie’. Als één van de backend-developers van Raadhuis zorgt hij ervoor dat de achterkant van onze websites zo goed mogelijk in elkaar zit. Dat alles werkt zoals afgesproken en liefst nog even handiger dan Danny bedacht heeft.

Naast zijn werk heeft Patrick ook nog verschillende hobby’s waar hij zich in zijn vrije tijd mee bezig houdt. Zo vindt hij het leuk om te fietsen door onze prachtige Noord-Hollandse duinen, af en toe te schilderen, beetje sporten of met vrienden gezellige dingen te ondernemen. Een echt mensenmens, onze Patrick.

Jorgen Holzmann

Samen met Henk, die eigenlijk Bart van Dorp heet, is Jorgen verantwoordelijk voor Support. Met een paar honderd websites in de lucht is er genoeg te doen.

Onze ‘Jor’ kan developen én dingen uitleggen aan klanten. Hij gelooft niet in automatische tickets of lange wachtrijen. Is er iets aan de hand? Bel ‘m op, dan regelt ‘ie dat.

In zijn vrije tijd loopt Jorgen hard, lang en veel, en als Hardloopmeester© geeft hij ook hardloopcursussen voor beginners tot gevorderden.

Jorgen denkt en Jorgen doet. Zijn wereld is continu in beweging.

Bart van Dorp

Bart van Dorp is de derde Bart bij Raadhuis en heet daarom Henk. Ooit begonnen als stagiair en is sindsdien niet meer gestopt met werken en praten. Tegenwoordig praat hij ook mee als partner.

Maakt zich bij Raadhuis druk over alle online zaken en dan met name de technische kant. De kant die je pas ziet als het niet meer werkt. Dus als het goed is zie je Henk bijna nooit.

We zoeken altijd weer de grens op van wat er mogelijk is, daar is Henk trots op. Trots, maar toch ook altijd kritisch: we willen onze klanten optimaal kunnen blijven helpen.

Henk woont in Anna Paulowna en is de trotse vader van zoon Jort en dochters Mette en Elke. En zeg je Henk, dan zeg je bbq’en, zijn andere grote passie waar hij eindeloos (maar dan echt) over kan praten. Begin er niet over.

Dennis Groot

Sinds 2011 volwaardig raadslid, en dat is niet gek voor een jongen die in 2010 binnen kwam wandelen voor een stage. Functie nu; de schakel tussen vormgeving en techniek. Hoppa.

Altijd die blik voor vormgeving, maar nooit de techniek uit het oog verliezen. Nog sterker; hij ziet zichzelf als een perfectionist die een uitdaging niet uit de weg gaat. Bijblijven op zijn vakgebied, ga er maar aan staan. Dennis kan dat.

Een inspirerende locatie, geweldige mensen, schitterende klanten, Dennis is thuis bij Raadhuis.

En verder? In het dagelijks leven houd hij van voetbal, vrienden, muziek, reizen, fotograferen en ‘zijn’ Valeska. Mooie vent, onze Dennis.