Categorie: Support

Jorgen Holzmann

Samen met Henk, die eigenlijk Bart van Dorp heet, is Jorgen verantwoordelijk voor Support. Met een paar honderd websites in de lucht is er genoeg te doen.

Onze ‘Jor’ kan developen én dingen uitleggen aan klanten. Hij gelooft niet in automatische tickets of lange wachtrijen. Is er iets aan de hand? Bel ‘m op, dan regelt ‘ie dat.

In zijn vrije tijd loopt Jorgen hard, lang en veel, en als Hardloopmeester© geeft hij ook hardloopcursussen voor beginners tot gevorderden.

Jorgen denkt en Jorgen doet. Zijn wereld is continu in beweging.

Bart van Dorp

Bart van Dorp is de derde Bart bij Raadhuis en heet daarom Henk. Ooit begonnen als stagiair en is sindsdien niet meer gestopt met werken en praten. Tegenwoordig praat hij ook mee als partner.

Maakt zich bij Raadhuis druk over alle online zaken en dan met name de technische kant. De kant die je pas ziet als het niet meer werkt. Dus als het goed is zie je Henk bijna nooit.

We zoeken altijd weer de grens op van wat er mogelijk is, daar is Henk trots op. Trots, maar toch ook altijd kritisch: we willen onze klanten optimaal kunnen blijven helpen.

Henk woont in Anna Paulowna en is de trotse vader van zoon Jort en dochters Mette en Elke. En zeg je Henk, dan zeg je bbq’en, zijn andere grote passie waar hij eindeloos (maar dan echt) over kan praten. Begin er niet over.