Het Grote Pietenhuis Winterboek

Voor de tweede editie van Het Grote Pietenhuis in De Grote Kerk van Alkmaar hebben we een uniek Winterboek ontworpen. Superleuk om te doen en trots op het resultaat. In samenwerking met DOSS Event Support worden de boeken verkocht tijdens Het Grote Pietenhuis, maar je kan ook bij ons direct meerdere aantallen bestellen. Leuk voor medewerkers, scholen, schoencadeautjes, noem maar op!

De boeken zijn €10,- per stuk ex. BTW en te bestellen vanaf 5 stuks. Per bestelling zullen we de verzendkosten aangeven. Stuur een email naar bartverbiest@raadhuis.com en geef aan hoeveel boeken je wilt en waar we ze af mogen leveren. 


Je kunt het Winterboek ook samen met tickets voor Het Grote Pietenhuis bestellen, ga daarvoor naar hetgrotepietenhuis.nl.


In de video schittert Roran Verbiest, zoon van Bart Verbiest. Je kunt meer van zijn avonturen volgen op zijn eigen Youtube kanaal: Roranshorts.

Het Winterboek is gedrukt in een oplage van 2.000 stuks door onze vrienden van Koopmans’ Drukkerij uit Zwaag. Het Grote Pietenhuis is een productie van DOSS Event Support en TAQA Theater De Vest.